{0} reviews | Schrijf review

Go2Impress (Sint-Gillis-Waas)
Sint-Gillis-Waas - Over Go2Impress

als reclame net iets meer mag zijn

Hoogeindeken 7E
9170 Sint-Gillis-Waas
BTW nr 0835508015

0479 89 07 43
     

reclame, digitaal drukwerk, werfborden, textielbedrukking, vlaggen, banners, autobestickering, stickers,Go2Impress, Sint-Gillis-Waas

Onze projecten

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
onze projecten

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

of na afspraak

Go2impress – wij maken úw indruk

Met Go2impress maakt u indruk. Een onuitwisbare indruk. Met een logo en huisstijl waarmee u scoort bij uw klanten. Met drukwerk op alle mogelijke materialen. Of met een onvergetelijk bedrijfs- of privéfeest. Allrounders, dat zijn we. Zo vertrouwt u op één partij voor uw hele reclametraject.

Creatieve communicatie

De knappe koppen die uw imago naar een hoger niveau tillen? Dat zijn Bart Van Hulle, Jurgen Vercauteren en Lisa Nicque. Drie gepassioneerde en creatieve zielen die álles geven om uw kleine en grote projecten tot een goed einde te brengen. Dat vraagt een groot inlevingsvermogen. Een luisterend oor. En ongebreidelde vindingrijkheid. Daarvan bulkt het in ons kantoor. En we stellen die kwaliteiten maar wat graag tot uw dienst!

Veelzijdig drukwerk

Go2impress ontwerpt nieuwe grafische voorstellen, en geeft bestaande elementen een grondige make-over. Maar we zijn vooral sterk in uw drukwerk op de meest uiteenlopende materialen:

  • visitekaartjes, briefpapier, omslagen …
  • flyers, brochures, presentatiemappen …
  • steunkaarten, klantenkaarten, cadeaubonnen …
  • reclameborden en vlaggen
  • foto’s (ook op doek en behang), posters en raamdecoratie
  • textiel (bedrukt of geborduurd)
  • lichtreclame, stoepborden, spandoeken, banners …
  • belettering en bestickering van wagens, etalages …

Onvergetelijke evenementen

De visuele omkadering van uw evenement is superbelangrijk. Want uw bezoekers onthouden een opvallende entree of een stand die eruit springt. Daarvoor doet u een beroep op Go2impress. Want wij zorgen voor blikvangers die in het geheugen blijven hangen. Zo maken uw events een onvergetelijke indruk.

Zin in een voorproefje van ons kunnen? Check dan de projecten op onze website. Of maak uw vrijblijvende afspraak voor een indrukwekkende kennismaking!

Trefwoorden: Reclame, drukwerk, belettering, bestickering, paraplu's, mokken, tassen, canvas, groot formaat, geschenken, art, logo, ontwerp, creatie, banners, baniers, panelen, Textiel, t-shirt, polo, truin, sweaters, body-warmers, vesten, promo, promowear, workwear, visitekaartjes, fotobehang, bedrijfsdrukwerk, factuurdruk, flyers, wenskaarten, geboortekaarten, uitnodigingen, Bedankkeerten, ingangskaarten, toegangskaarten, borduurwerk, enz

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review